VOLIM JE, KAJEM SE ZBOG SVEGA... Janjuš priznao svoje EMOCIJE - ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 22:48

"VOLIM JE, KAJEM SE ZBOG SVEGA..." Janjuš priznao svoje EMOCIJE - ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Otvorio dušu!

Darko Tanasijević večeras je ugostio Marka Janjuševića Janjuša i Aleksandru Nikolić u emisiji "Narod pita". Gledaoci će noćas imati prilike da se uključe uživo u program i da im postavljaju pitanja.

- Kada sam hteo da najavim večerašnje goste, hteo sam da ih najavim kao bivši par ali onda sam shvatio da se oni nikad posle svadbe nisu razveli. Janjuše, kako si? - pitao je Darko.

- Evo sad vidim svoju ženu posle dužeg vremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako se prolepšala! - izjavio je Janjuš.

- Aleksandra je izjavila da ima ogromnu tremu. U kakvom ste vi sada odnosu? pitao je Darko.

- U odličnim smo odnosima, tamo unutra nismo komunicirali ali bih sa njom baš voleo da imam lep odnos, ja nju volim na prijateljski način, draga mi je. Jedan od najlepših perioda u Zadruzi mi je bio dok sam bio sa njom, ja sam kriv što se sve pokvarilo i kajem se zbog svega - odgovorio je Janjuš.

- Šta kažu vaši zajednički prijatelji na sve to? - nastavio je voditelj.

- Gledali su nas kao da smo bili dobri i bili su za nju, ali više da budemo prijatelji. Ja sam bio kriv ali mi niko ne zamera nešto preterano. Žao mi je što smo prestali da se družimo - izjavio je Marko.

- Svadba i to druženje je zaista bilo lepo - dodala je Aleksandra.

- Kako ti reaguješ na sve ove reči? - pitao je voditelj.

- Ja njemu ništa ne verujem zaista. Možda je sve ovo inat Maji, ne znam - rekla je Nikolićeva.

- Ima li nešto što joj nisi rekao nikada, a sada bi voleo? - pitao je Darko.

- Nikada nešto ružno nisam ni mislio o njoj ni rekao, zaista mi je žao zbog svega to nije inat iskreno - jasan je bio Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.