VOLI GRUBO! Dalila Dragojević RASPAMETILA SVE fanove, javno otkrila kako je zavela Filipa Cara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 18:02

VOLI GRUBO! Dalila Dragojević RASPAMETILA SVE fanove, javno otkrila kako je zavela Filipa Cara!

Samo je ona uspevala da pokrene Cara

Bivše zadrugarke i prisne drugarice, Dalila Dragojević i Marijana Zonjić otputovale su u Crnu Goru, gde već nekoliko dana uživaju u Budvi i redovno kače slike sa plaže, kao i iz provoda.

Dalila je danas iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram veoma sočnom objavom, kojom je otkrila šta voli da joj muškarci rade u krevetu.

Dalila je tokom trajanja "Zadruge 5" prevarila svog bivšeg supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejana Dragojevića, i često govorila o svojim fantazijama u krevetu, koje je delimično ispunila sa Filipom Carem.- Preko dana za ruku, uveče za kosu, nećeš pogrešiti - napisala je Dalila.

 Ipak, iako su svašta radili u "Zadruzi", što su kamere zabeležile, Filip nije voleo kad se Dalila izražava na ovaj način, te su često imali žestoke svađe kad je pričala o svojoj intimi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.