VOLELI SU SE! Ovo je JEDINA slika Lune Đogani i Veljka Ražnatovića kada su bili u ljubavi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLELI SU SE! Ovo je JEDINA slika Lune Đogani i Veljka Ražnatovića kada su bili u ljubavi! (FOTO)

Sijaju od sreće.

Mlada modna blogerka i vicešampionka minule "Zadruge", Luna Đogani široj javnosti je postala poznata zbog turbulentne ljubavne veze sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem, koja se neslavno završila.

Luna se oglasila posle SASLUŠAVANJA U POLICIJI zbog nasilja nad Slobom! Ne, neću u zatvor!

Đoganijeva se po napuštanju Bele kuće posvetila svojoj karijeri, te je otvorila butik, a na ljubavnom planu je odlučila da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manju pauzu.

Za vreme svog boravka na luksuznom imanju nadomak Beograda, ona je nekoliko puta pričala o svojoj vezi sa sinom najveće estradne zvezde Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem.

Luna je isticala da joj je Veljko ostao u lepom sećanju i da bi vrlo rado ponovo imala se*s sa njim, što joj je tada Sloba žestoko zamerio.

Blogerka je sa Ražnatovićem bila u vezi davne 2014. godine, a na njenom Instagram profilu još postoji fotografija iz ovog perioda ljubavi. Kako su njih dvoje izgledali tada, pogledajte u nastavku.

Lunči i Veljko. pic.twitter.com/fFC2bI7xTo

— babura velika (@BaburaVelika) August 17, 2018

GORI LAMELA! Lukas ima besni PORŠE - a snimljen kako vozi POLURASPALU ZASTAVU! Ovo je URNEBES! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.