VOLE DA SE PLJUJU, VREĐAJU I POBIJU! Sandra se oglasila nakon SMRTNOG SLUČAJA, pa OPLELA po zadrugarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 14:56

"VOLE DA SE PLJUJU, VREĐAJU I POBIJU!" Sandra se oglasila nakon SMRTNOG SLUČAJA, pa OPLELA po zadrugarima

"On voli da ga neko drži na povocu, žargonski rečeno!"

Pevačicu Sandru Čaprić, koja je prošle nedelje izašla iz Bele kuće, sačekale su tužne vesti po izlasku sa velelepnog imanja u Šimanovcima.

 Sandri je preminuo deda, majčin otac, o čemu porodica nije želela da je obavesti kako je ne bi rastužila i uznemirila. Ali, bilo je i vesti koje su je obradovale. Njena sestra je zatrudnela, što je Sandri malo vratilo osmeh na lice.

- Malo sam došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi... Pratim koliko mogu da propratim zbog zdravstvenih problema, dok se skroz ne oporavim... - rekla je Sandra, pa nastavila:

- Iskreno, Dalila i Car su mi isti, stvoreni jedno za drugo. Ono vole jednostavno da se pljuju, vređaju, pa i pobiju. Aleks i Dejan su mi slatki, samo što mi je to više neki Dejanov inat Dalili, a Aleksandra malo koristi kadar. Ali ko zna, iz toga se može desiti ljubav - ističe pevačica.

- Tara i Ša su kao cirkus, kao miš i mačka, jure se, ne vole se kao, a ona ne može bez njega i njegove podrške. On voli da ga neko drži na povocu, žargonski rečeno - dodaje Čaprićeva.

Za sam kraj, Sandra se osvrnula i na odnos njene najbolje prijateljice u Beloj kući, Anđele Đuričić i Mateje Matijevića.

- Anđela i Mateja su najlepši par i ja ih volim oboje. Mateju gledam kao svog rođenog brata, oni kada su zajedno, tu nešto fali, a kada su u prijateljskim odnosima, bolje funkcionišu nego u vezi - smatra pevačica.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.