VOJAŽ SE NIJE POJAVIO NA SAHRANI PRIJATELJA ZBOG NASTUPA, nestao iz medija, sada se oglasio i poručio samo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 18:35

VOJAŽ SE NIJE POJAVIO NA SAHRANI PRIJATELJA ZBOG NASTUPA, nestao iz medija, sada se oglasio i poručio samo OVO

Mnogi su ga osudili!

Muzičar Đorđe Stojanović, poznatiji kao Džoker, sahranjen je u petak na Novom bežanijskom groblju.

Poslednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj članova porodice i prijatelja, među kojima su Nemanja Đerić Đekson, Gazda Paja, Vojke Đans, Fran Pujas i drugi, ali se Džokerov prijatelj, Mihailo Veruović Vojaž nije pojavio.

Upravo je Vojaž bio taj koji je javnost obavestio o smrti mladog muzičara i njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja, a na svojim profilima na mrežama je stavio crnu pozadinu i odlučio da se na neko vreme povuče, međutim, sa nastupima je nastavio.

- Ja ću vratiti aktivnost na društvenim mrežama kad osetim da je vreme za to. Braćo i sestre, voli vas Vojaž - poručio je pevač.

On je veče pred sahranu, nastupao na jednom festivalu u Zrću, a na koncertu se pojavio u crnini od glave do pete. Ipak, nastup je odradio krajnje profesionalno, zajedno sa reperom Nućijem i pevačicom Zerom.

Kako nije bio u državi, nije mogao da stigne na sahranu koja je bila u jutarnjim časovima.

Sada se Vojaž oglasio na svom Instagramu, te poručio:

- I'm back - napisao je Vojaž, što u prevodu na srpskom znači "Vratio sam se".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.