VODITELJKI SE SVET RUŠIO dok smo je na televiziji gledali nasmejanu: OSTALI SMO BEZ DINARA, majku sam vodila na hemoterapije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 20:51

VODITELJKI SE SVET RUŠIO dok smo je na televiziji gledali nasmejanu: "OSTALI SMO BEZ DINARA, majku sam vodila na hemoterapije"

Preko noći sve se okrenulo...

Voditeljku Draganu Katić u emisiji "Nikad nije kasno" stalno gledamo nasmejanu, dok niko nije mogao da pretpostavi da joj se pre par godina život pretvorio u pakao.

Smogla je snage i progovorila na najbolniju temu.

- Najteži je bio period odlaska mojih roditelja za koji su oni bili preterano vezani. Odlazak moje majke ih je povredio, bio je težak period. U to vreme su mi se sinovi spremali za malu maturu, birali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo odela. Odlučivali kako će da izgledaju, šta ćemo da kupimo, a bajka je bila ozbiljno bolesna i narušenog fizičkog izgleda. Sve su gledali, ali sam im ja objašnjavala da je to život i da to tako moramo da prihvatimo - kazala je voditeljka i dodala:

- Znala sam da im je teško, znala sam da im je bilo strašno da to vide i pate. To nam je bio težak period u svakom smislu te reči. Njen gubitak i odlazak, finansijski smo loše stajali, sve nam je bilo loše, celo okruženje. U tim trenucima ja se ponašam normalno, radim svoj posao, vodim u štiklama, dok majku odvozim na hemoterapiju. Dvojica sinova koji u tom trenutku odlaze na pripreme za srednju školu, baš je bilo teško - zaključila je Dragana Katić u emisiji "Balkanskom ulicom".

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.