VODITELJKE SU POSTALE ŠKART: Ivana Šopić surovo o TV licima i o emisiji Anđele Đuričić: Evo ko je zove i moli

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 10:44

"VODITELJKE SU POSTALE ŠKART": Ivana Šopić surovo o TV licima i o emisiji Anđele Đuričić: Evo ko je zove i moli

Progovorila šta nas očekuje u Zadruzi 7.

Ivana Šopić, jedna od omiljenih voditeljki televizije Pink, bila je gost na rođendanu kod Ane Radulović. Svi znaju da su Ana i Ivana jako dobre prijateljice i da Ivana ni po koju cenu ne bi propustila slavlje svoje prijateljice održano u jednom prestoničkom restoranu. Poznata voditeljka se na proslavi pojavila sa svojom majkom, tokom večeri nije mogla da sakrije da se dobro provodi te je čitavu noć provela na nogama igrajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pevajući poznate narodne pesme.

Ekipa portala Srbija Danas našla se na licu mesta te je porazgovarala sa Ivanom Šopić o svim aktuelnostima u njenom životu, ali i o tome šta nas očekuje u najnovijoj sezoni Zadruge koja je najavljena pod podnaslovom elita.

- Malo sam besna sam jer sam pokisla, ali ne može meni niko ništa pa ni kiša. Sa sobom sam povela mamu, imala sam koga da mi drži torbu i cveće. Ima muškaraca.  Kad majka ugleda ovako novinare, pita me da li je moguće da sam nekome zanimljiva. Šalim se, navikla je ona. volim sa mamom idem na koncerte. Mnogo voli Anu, mi smo mnogo više od koleginica, mi smo prijateljice. Voli da ogovara sa Anom - rekla je Ivana.

Kako je istakala, mnogi je mole da ih "ubaci" u "Zadrugu 7".

- Ne javljam se na telefon često, svi me smaraju. Ljudi žele da saznaju ko ulazi u "Zadruzu 7", mole me da ih ubacim. Ja ne mogu da ubacim u Zadrugu, mogu samo da ih preporučim. Evo šta se sad desilo kad je bila oluja, sela sam sa majkom u neki kafić, konobarica me moli da je ubacim u "Zadrugu". Ko zna, možda Anin rođendan i ova oluja bude nekome pomogla, ako uđe, da eto bude zvezda velika. Nikad ne znaš šta može da ti okrene život. Niko ne nudi pare, svi hoće na mufte, na foru. Tamo ulaziš isključivo ukoliko se dopadneš čelnicima. Ja sam ušla kao skroman devojčurak koji ne izlazi po splavovima, sad sam ozbiljna aždaja. Naravno, šalim se - dodala je voditeljka.

Iako je sada voditeljka najgledanijeg rijalitija, Ivana je zamislila sebe u situaciji da ponovo uđe u rijaliti, te je otkrila kako bi se sada ponašala.

- Promenila bih svoje ponašanje. bila bih žešća prema nekoj gamadi tamo. Neću da imenujem, ali postoje zadrugari koji su zaslužili mnogo žešće od mene, ali sam sažaljiva. Malo sam se emancipovala. Mnogi su se ogrešili o mene. Bila sam omiljena među zadrugarima, a onda kad su me osudili zbog nekih mojih odnosa, sada su se ogradili. Naravno da volim svoj posao, ali žao mi je što seoske džukele ne mogu da dobiju šta zaslužuju. Svuda oko nas su šlihtare. Više volim lažove i folirante nego šlihtare - istakla je Šopićeva.

- Sve je došlo na svoje, mislim da sam pobednica "Zadruge 3". Sve pobednice, drugoplasirane hoće da budu voditeljke. Ja mislim da sam pobednica svih šest "Zadruga". Šlihtare su odmah promenile mišljenje, odmah sam ja dobra, odmah svima treba. Sad nisam Dželjana, sad sam Ivana Šopić bomba, ali sećam se ja svega. Ne dozvoljavam da mi se šlihtaju. Ne volim da mi se šlihtaju - dodala je Ivana.

Ivana nam je na kraju otkrila i šta misli o svojoj novoj koleginici Maši Mihailović.

- Naša koleginica radi na portalu, bavi se rubrikom Zadruga, prelepa je, perspektivna, mlada, ne poznajem je toliko dobro da bih rekla kako će se snaći, ali u kakvu ekipu dolazi, tu ne može da omaši. Maša ne može da omaši, uspeh je zagarantovan. Podržavam da na televiziju dolaze nova, lepa, mlada lica, a ne, vidim, na televiziji voditelji i voditeljke postali škart, svi neki otpatci - ispričala je Šopićeva.

Ona je otkrila i šta msili o tome što je Anđela Đuričić postala voditeljka.

- Ne znam šta vodi, nisam gledala emisiju. Ne znam na kojoj televiziji radi. Znam jedino kada gledaoci naše Zadruge podele neki klip pa ispričaju Anđela je rekla ovo, Anđela nije sa Zvezdanom. Ja joj želim svu sreću. Mislim da joj treba vreme da se oporavi. Žao mi je što je diskvalifikovana. Čula sam da se bavi Zadrugom u toj emisiji. Drago mi je što se sve televizije i portali bave Zadrugom. Čast mi je što se bavim tim projektom, kojim se svi bave - istkla je Ivana.

Ivana nam je otkrila da produkcija krije imena učensika "Zadruge 7", ali da je poznato da će u ovu sezonu rijalitija ući pompezna imena, a to možete da psolušate u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.