VODITELJKA PAROVA DOBIJA PRETNJE: Ne bi volela probleme sa mnom! U STRAHU?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA PAROVA DOBIJA PRETNJE: "Ne bi volela probleme sa mnom!" U STRAHU?! (FOTO)

Ne želi da krije.

Voditeljka rijalitija "Parovi" Ava Karabatić koja se nedavno i kandidovala za predsednicu, je veoma aktivna na svom Instagram profilu. Međutim, ovo sa sobom donosi i neke posledice.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Osim podrške koju dobija od svojih obožavatelja, Ava takođe prima i neprikladne poruke. Jedna takva došla je od besne žene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja zapravo ima problem sa svojim mužem, ali je bes iskalila na voditeljki.

- Koji ku*ac moj muž ima tebi lajkovati slike. Blokiraj ga smesta, da ne bi imala probleme sa mnom, a to ne bi volela, veruj mi - glasila je poruka, na koju je Ava naravno imala odgovor. Sudeći po ovome, Ava ipak nije u strahu:

- Ha ha ha, nije bolest sve što boli.

Evo kako je to izgledalo:

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on Sep 18, 2019 at 2:37pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA RADIŠ TO KUME?! Janjuš se nagnuo da je POLJUBI, Miljana ustuknula "Neću da ljudi pomisle..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

Čudno, čudno....Dok su Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić šetali imanjem, naišli su na Marka Janjuševića Janjuša, koji je od Zole tražio nešto za jelo...Miljana se tu odmah našla uvređenom, što nije tražio od nje, pa su počeli da razgovaraju. Ipak, vrlo brzo su našli zajednički jezik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OSTAVIO JE SAMU U HOTELSKOJ SOBI! David rano ujutru otišao od Ane, kada se probudila zatekla je OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

To nije očekivala...David Dragojević i Ana Korać uživaju u Instanbulu, a čak i tako daleko od kuće, on koristi svaku priliku da joj pokaže koliko je voli..."NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI.." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)..David se rano ujutru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.