VODITELJKA NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU: Kuma Dragane Tripić neutešna na Lešću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU: Kuma Dragane Tripić neutešna na Lešću (FOTO)

Bile su dugogodišnje prijateljice.

Na beogradskom groblju Lešće danas će biti sahranjena novinarka Dragana Tripić. Njena porodica, prijatelji, kao i estradne ličnosti sa kojima je sarađivala okpili su se da isprate pokojnu novinarku na večni počinak.

Među ljudima koji su se okupili je i voditeljka Dragana Katić, dugogodišnja prijateljica i kuma Dragane Tripić, koja ne može da sakrije koliko je potresena zbog gubitka.

- Mi smo se okumile pre 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu. Cela ova situacija je mojoj deci i meni veoma teško pala. Ne znam šta da kažem. Sebi sam se zaklela da o njoj ne pričam u prošlom vremenu, jednostavno ne mogu da prihvatim to. Još uvek sam u šoku i ne mogu da prihvatim to stanje. Nemam taj čip u glavi da mi primi informaciju kakva jeste - izjavila je voditeljka za "Kurir" kada je saznala za smrt prijateljice.

Fotografije sa Lešća možete pogledati u galeriji:

Dragana Tripić pronađena je mrtva u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo, 24. oktobra ove godine.

Rođena je 16. 05. 1961. godine, a popularnost je stekla kao novinarka više dnevnih listova i televizija i članica žirija u "Zvezdama Granda", gde je bila poznata kao oštar kritičar takmičara. Za sebe je govorila da je se ljudi plaše i da ima veliko srce, a nadimak joj je bio Maca.

Kao takmičarku oštrog jezika pamtiće je i ljubitelji rijaliti programa. Učestvovala je u rijalitijima "Farma" i "Dvor", u kojem je 2011. godine dospela do finala, a poslednjih godina redovno je gostovala i u emisijama posvećenim rijalitiju "Zadruga", u kojima je analizirala ponašanje takmičara i događaje u Beloj kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.