VODITELJKA BEOGRADSKE HRONIKE OSTAVLJA BEZ DAHA: Šlic na njenoj haljini POMUTIO razum svima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA BEOGRADSKE HRONIKE OSTAVLJA BEZ DAHA: Šlic na njenoj haljini POMUTIO razum svima! (FOTO)

Izgled za desetku!

Voditeljka "Beogradske hronike" Slađana Tomašević važi za jedno od najzgodnijih TV lica kod nas.

Uprkos tome što često u emisiji ume da obuče haljinu koja ističe njenu figuru, u ovakvom izdanju je jš nismo videli.

Slađana se fotografisala u dugačkoj haljini do poda, ali je ta haljina imala toliko dubok šlic da je voditeljka morala da stavi ruku sa strane kako se ne bi otvorila.

A post shared by Sladjana Tomašević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@sladjana.tomasevic) on Nov 29, 2019 at 11:12am PST

Za ovo izdanje dobila je brojne komplimente, a nedeljama unazad dobija pregršt pohvala na račun figure, te se komentari poput: "Boginjo", "Nemaš konkurenciju", "Odlično izgledaš", mogu pročitati ispod gotovo svake njene fotografije.

Bilo da snima emisiju ili ne, Slađana je uvek skockana.

"PREVARIO SAM ŽENU, HTEO RAZVOD, KUĆA MI JE SPALJENA" Boban Rajović na Blic poligrafu priznao da se kaje što je dva puta bio u ZATVORU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.