VODITELJIMA PINKA ZABRANJENO da se javljaju Milanu Miloševiću?! Otkrio sve nakon otkaza: Ne znam ko su!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 07:08

VODITELJIMA PINKA ZABRANJENO da se javljaju Milanu Miloševiću?! Otkrio sve nakon otkaza: "Ne znam ko su!"

Ovo je istina o njihovom odnosu nakon njegovog odlaska iz "Zadruge"!

Na promociji nove dokumentarne emisije "Preživeti dan", autora i voditelja Stefana Usiljanina, pojavio se Milan Milošević.

Milan je nedavno proslavio rođendan, a sada je u razgovaru sa novinarima otkrio da li je zadovoljan količinom novca koju je dobio.

- Ne pada mi na pamet da kažem koliko je bilo novca, pa da se oni prebrojavaju, ovaj je dao onoliko, a ovaj ovoliko. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neću da ih kompleksiram. Cifra sa tri nule. Moj rođendan je postao biznis, svi hoće da dođu, ja pola ljudi ni ne znam. Nego kaže im žena, ponesi kovertu i možeš da dođeš (smeh). Šalim se, to su sve moji prijatelji. Bolje da mi daju pare, pa da ja skupim tri koverte i kupim parfem - rekao je Milan.

Novinari su sreli na tom događaju i Milanovu bivšu koleginicu sa Pinka, Gocu Džehverović, i primetili su da su se njih dvoje srdačno pozdravili. Pripadnike sedme sile je zanimalo da li voditelji Pinka imaju zabranu da mu se jave.

- Svi se oni meni javljaju, ali se ne slikamo - rekao je Milan Milošević, a zatim je burno reagovao kada ga je novinar obavestio da je voditelj "Zadruge" izjavio da on ne fali u rijalitiju:

- Ne komentarišem "Zadrugu". To me uopšte ne zanima. To nije deo mog interesovanja. Ako imaš neko drugo pitanje, odgovoriću ti. Ja ni ne znam nijednog voditelja Zadruge - rekao je Milan.

Šta nam je još otkrio Milan Milošević pogledajte u video prilogu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.