VODITELJ PINKA DAO OTKAZ UŽIVO U PROGRAMU! Obratio se direktno u kameru - nakon osam godina, presekao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 21:26

VODITELJ PINKA DAO OTKAZ UŽIVO U PROGRAMU! Obratio se direktno u kameru - nakon osam godina, presekao! (VIDEO)

Napustio ružičasto jato!

Mladog voditelja ''Nacionalnog dnevnika'' na televiziji Pink i ''Vesti'' Mihajla Pavića, već godinama gledamo na malim ekranima.

Međutim, gledaoci ovih kanala više neće imati prilike da uživaju u njegovom izveštavanju vesti jer je on odlučio da prekine saradnju sa ružičastom televizijom.

Mihajlo je objavio na svom Instagram profilu video na kom se vidi kako je dao otkaz uživo u programu. Pročitao je vesti, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim se oprostio od gledalaca.

- Nakon punih osam godina, više nisam deo ružičaste televizije - napisao je on u opisu videa.

- Hvala vam na pažnji i poverenju svih ovih godina. Pink medija grupa je bila kuća u kojoj sam stasavao lično i profesionalno. Mi se vidimo nekad, na nekom drugom mestu. Hvala gledaocima i kolegama, do gledanja - rekao je Mihajlo i oprostio se od kolega i vernih gledaoca.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by Mihajlo Pavic (@mihajlopavic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.