VODITELJ OTKRIO DA LI JE POZITIVAN NA KORONU: Ognjen iz bolnice poslao JAKU PORUKU - Evo kako se oseća

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 16:43

VODITELJ OTKRIO DA LI JE POZITIVAN NA KORONU: Ognjen iz bolnice poslao JAKU PORUKU - Evo kako se oseća

Zdravstveno stanje je stabilno.

Ognjen Nestorović, autor i voditelj emisija "Premijera" i "Premijera vikend specijal" u utorak 19. maja, hitno je primljen u bolnicu, jer se probudio sa jakim bolom u grudima, povišenom temperaturom, nakon čega se odmah uputio kod lekara.

Juče je za domaće medije otkrio kako se oseća:

#huaweip30pro ❤️

A post shared by Nestorovic Ognjen (@ognjen.nestorovic) on May 6, 2020 at 1:50pm PDT

- U ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam se probudio sa jakim teskobama i jakom temperaturom. Išao sam u Dom zdravlja, ali su me vratili zbog toga što ljudi koji imaju temperaturu moraju u kovid bolnicu. Na kraju sam došao u infektivnu gde su mi snimili pluća. Zaključeno je da imam upalu pluća, hospitalizovali su me. Radili su mi test na kovid, sinoć je stigao i negativan sam. Svi parametri su dobri, krvna slika je dobra, najvažnije mi je da nemam to - kaže Ognjen.

Sada se voditelj oglasio putem društvene mreže Instagram i otkrio kako se oseća.

- Nemam koronu. Zvanično. Temperatura je usled upale, koju uspešno saniramo - napisao je Ognjen.

BONUS VIDEO: Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.