VODITE GA NAPOLJE, ODMAH! Maja traži hitno izvođenje Cara iz Zadruge - Poziva na diskvalifikaciju ovog momenta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 19:03

"VODITE GA NAPOLJE, ODMAH!" Maja traži hitno izvođenje Cara iz Zadruge - Poziva na diskvalifikaciju ovog momenta

"Ja odgovorno stojim iza svake reči koju sam rekla!"

Danas je došlo do novog haosa između Maje Marinković i Filipa Cara za vreme podele budžeta, kada je Maja rekla da stoji iza svojih reči a vezano za Filipa i njegovo navodno konzumiranje narkotika u Zadruzi.

Filip je poludeo, Maja ga je polila, te tražila da produkcija izvede Filipa na testiranje, dok je Car tražio diskvalifikaciju za Maju kao i kaznu jer laže.

- Tvrdim. Ne smiruj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me Mićo, ne ućutkuj me, vodite na*komana na testiranje, stojim iza svake reči koju sam rekla. - vikala je Maja.

- Tvrdiš ono što je Aleksandra rekla - rekao je Car.

- Vodite ga da vadi krv - rekla je Maja.

- Znaju ljudi da se ja ni napolju ne dr*giram, molim vas da bude diskvalifikovana za te laži i sanksionisana - rekao je Filip.

- Ja odgovorno stojim iza svake reči koju sam rekla, vodite n*rkomana na testiranje - vikala je Marinkovićeva.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.