VODIO JE BEOVIZIJU, svi su brujali o njegovom poreklu, a evo kako Branislav DANAS izgleda i čime se bavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 08:19

VODIO JE BEOVIZIJU, svi su brujali o njegovom poreklu, a evo kako Branislav DANAS izgleda i čime se bavi!

Mnogo se promenio!

Davne 2008. godine u Centru "Sava", održalo se najpopularnije takmičenje za pesmu "Beovizije".

Iste te godine, Srbija je bila domaćim za pesmu "Evrovizije", jer godinu dana pre toga, Marija Šerifović je pobedila i takmičenje prenela kod nas.

Tada je odlučeno, da će popularno takmičenje, voditi Kristina Radenković, Nina Radulović, Đorđe Maričić i Branislav Katić.

Branislav Katić, je polu Srbin, polu Nemac sa velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evovizijskim iskustvom. Voditelj je davnih godina, sa popularnom Sonjom Kanebek, vodio konferenciju za novinare u Dizeldorfu i brinuo o samom susretu i protoku između novinara i takmičara.

Vodio je i preko 90 internacionalnih konferencija, a publika veoma slabo viđa u medijima.

Od  2018. godine, odlučio je da svoje iskustvo i veštine prezentovanja, prenosi ljudima iz šou biznisa, ali i onima koji nisu iz tog posla, a žele da poboljšaju javni nastup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.