VODIMO RAČUNA DA NE ZATRUDNIM! Maja otkrila DETALJE S*KSA sa Janjušem pa spomenula njegovu ŽENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 00:55

"VODIMO RAČUNA DA NE ZATRUDNIM!" Maja otkrila DETALJE S*KSA sa Janjušem pa spomenula njegovu ŽENU

Razvezala jezik!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš privukli su ogromnu pažnju javnosti zbog svog prisnog odnosa. Konačno su priznali da gaje emocije jedno prema drugom i da su odavno prešli granicu prijateljstva iako je košarkaš oženjen. Milan Milošević porazgovarao je sa Majom o odnosu sa njenim ljubavnikom.

- Ja kažem kako jeste, kako osećam, transparentna sam. On pokušava da ublaži priču, ja sam rekla kako jeste - istakla je na početku Maja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja sam veći deo preuzela na sebe. On kada treba da stoji iza svojih postupaka, onda je "Jao, kuku". Stani iza svojih postupaka, imaš 35 godina. Zavoleo si me, tako i reci. Kaže, pa onda kao da se zbog te neke sigurnosti i dugogodišnjeg života, oseća tu neku... Sada nema nazad. Mislim da oseća odgovornost, meni jeste žao, ali ja stojim iza svojih emocija. On ima odgovornost da se pravda, oženjen je - govorila je Maja.

- Ti porediš te veze, šeme, avanture, šta je bilo sa Šopićkom, a šta sa tobom? - pitao je Milan.

- Ona se njemu dopala, kao što se dopao i on njoj. Nismo videli crno na belo te neke klipove, o kojima drugi pričaju, ne mogu odgovorno da tvrdim šta je bilo, ali sigurno je da postoji nešto. Ja sam zaključila po njegovim svađama i onome što je govorio u svađama da je tako bilo. Mislim da mu se svidela, da je postojala simpatija, ali ne dovoljno jaka. Avantura, a onda je stavljena barijera - pričala je Marinkovićeva.

- On meni kaže da bi voleo da se opusti sa mnom, ali da mu je glava na sto strana i da razmišlja o sto problema. - dodala je Maja.

- On je sve vreme čuvao tvoju brojanicu - istakao je Milan.

- Da, on ju je tokom neke svađe izvadio, tada sam videla koliko me voli - odgovorila je Marinkovićeva.

- Da li imaš potrebu da njemu rodiš dete? Da li se pazite? - pitao je Milošević.

- Ja vidim da se on jedva suzdržava da nemamo odnose, a i razmišlja kako neko gleda. A za bebu, ja nisam još uvek spremna, niti sebe vidim u tom nekom odnosu. Još uvek sam mlada. Ne može da se desi, vodimo računa da se ne desi - rekla je ona, pa dodala:

- On oseća grižu savesti i treba da obavi razgovor sa ženom. Povredio ju je, neće biti prijatno. Bila bi katastrofa da živiš sa nekim, a da nemaš emocija. Ako oseti potrebu da se vrati svojoj ženi, ja neću biti kočnica - istakla je Maja.

- Marko je otpužio Lunu da se pere od Slobe preko tebe - prokomentarisao je Milan.

- Dobacila sam im preko stola kad je bila ta tema, kao da im je zafalila neka priča. Devojka je prošla kroz tu situaciju, imala je potrebu da iskomentariše. Nema potrebe da me upliće u odnos, Luna se ne pere preko mene. Ona je povraćala i bila loše. Bezobrazan je, preterao je. Grub je, hteo je da skrene temu sa Jelene Pešić.

Detaljnije pogledajte u video klipu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.