VODILI LJUBAV DOK SU IH SVI GLEDALI I APLAUDIRALI! Najbizarnija scena ikada emitovana na televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 20:59

VODILI LJUBAV DOK SU IH SVI GLEDALI I APLAUDIRALI! Najbizarnija scena ikada emitovana na televiziji

Bez srama!

U "Zadruzi" 5 je nikad veselije, s obzirom da je danas dupla svadba, ali Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić potrudili su se da venčanje svojih rijaliti kolega ostave po strani i zabave se ispod pokrivača.

 Bez ikakvog blama, ovaj par je imao intimne odnose u spavaćoj sobi dok je Belom kućom treštala muzika. Da bi skandal bio još veći, došao je Era Ojdanić koji je počasni gost na veselju. Folker i ostali zadrugari su gledali i aplaudirali dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im je Era pevao, ali Viktorija i Marko su nastavili kroz smeh svoju aktivnost.

- Ljudi šta je ovo j***em ti sunce kalajisano! Ovo je ludilo! - izgovorio je Era i tako dodatno podgrejao atmosferu, dok su se ostali veselili uz muziku.

Pogledajte video:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.