VODILA BIVŠEG U TAKIJEV STAN NAKON RASKIDA S BILALOM: Otkriveno šta se dešavalo - Maji OVO otac nikada ne bi oprostio?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 22:15

VODILA BIVŠEG U TAKIJEV STAN NAKON RASKIDA S BILALOM: Otkriveno šta se dešavalo - Maji OVO otac nikada ne bi oprostio?!

Isplivali detalji!

Rijaliti učesnica, Maja Marinković prekinula je vezu sa Bilalom Brajlovićem i vratila se u Beograd, nakon čega je sa Markom Janjuševićem Janjušem gostovala u emisiji "Narod pita".

Iako nisu imali nikakav kontakt, kako se saznaje, bivši par je nakon programa shvatio da među njima još uvek postoje emocije i hemija.

Kako se navodi, Maja i Janjuš sutradan ceo dan razmenjivali poruke, pa su uveče čak imali i intimne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnose, i to u stanju njenog oca, Radomira Takija Marinkovića.

- Maja nikad nije prestala da voli Janjuša, ona je i u rijalitiju pokušavala da sa njim ostvari nešto, ali je on bio pri stavu da sa njom ne želi komunikaciju. Kada je izašao i shvatio da od pomirenja sa bivšom ženom nema ništa, opustio se, i nakon emisije u kojoj su bili zajedno počeo je da piše Maji. Ona kao da je jedva dočekala, em što i dalje ima emocije, ali i verovatno da tera inat Bilalu. Dogovorili su se da se nađu kod nje u stanu, tačnije to je Takijev stan, ali on nije bio u Beogradu tada, što su njih dvoje iskoristili. Celu noć su proveli zajedno i podsetili se starih dana. Znam da imaju dogovor, kako mi je Maja rekla, viđaće se povremeno, ali da ne ulaze u vezu i da nikome o tome ne pričaju. Janjuš ne želi da prolazi opet kroz agonije sa njom i to joj je objasnio, e sad, koliko će ko da poštuje taj dogovor, videćemo - govori blizak izvor Marinkovićeve za Star i dodaje:

- Taki ako sazna, on će da poludi, pogotovo ako sazna da su imali s*ks kod njega u stanu! On Janjuša ne podnosi i nikad ne bi Maji oprostio što se viđa sa njim - zaključuje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.