VOCAP GA ODAO - policija krenula za Stefanom Karićem: Ovo su poslednje informacije o bivšem zadrugaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 10:27

VOCAP GA ODAO - policija krenula za Stefanom Karićem: Ovo su poslednje informacije o bivšem zadrugaru

Oglasio se i Osman i advokat.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i dalje tragaju za Stefanom Karićem, osumnjičenim za prebijanje starlete Nataše Šavije, kojem se od incidenta gubi svaki trag, pišu mediji.

Nataša je, naime, pretučena preksinoć u etno-selu Vrdnička kula, gde su joj nanete teške telesne povrede zbog kojih je završila u KC Vojvodina. Starleta se oglasila iz bolničke postelje, odakle je podelila uznemirujuće fotografije, a dok čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << operaciju, oglasila se.

- Sve se desilo kod toaleta, gde nije bilo ljudi. Nisam sigurna ni da li je u tom momentu tu u blizini bilo obezbeđenja. Dva puta me je tako jako počupao da su mi otpali pramenovi. Ja ne mogu da opišem koja je to snaga, ne znam da li se tako kači s muškarcima. Čovek mrzi žene, on je negativan prema ženama iako deluje kao cica mica. Pogotovo mrzi lepe žene. Bio je jako pijan. Lupio mi je takvu šamarčinu da mi se zamantalo. Tad je krenuo da izlazi napolje, ne mogu da se setim da li me je bacio na pod ili sam sama pala, htela sam da mu vratim, povukla sam ga za majicu, opet me je počupao i udario pesnicom. Zatvorilo mi se oko, ovo je katastrofa, čekam operaciju, još nisu precizno rekli kada će biti - rekla je, između ostalog, Nataša.

Izvor blizak istrazi potvrdio je za medije da je Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", osumnjičen za ovo krivično delo, te da se očekuje njegovo privođenje i saslušanje. Međutim, od Stefana ni traga ni glasa! Osman, njegov otac, juče je za jedan portal rekao da se sa Stefanom još nije čuo, da nikako ne mogu da stupe u kontakt, a i sam Stefan je uporno odbijao pozive novinara, dok na poruke nije odgovarao.

Mnogima je, takođe, čudno to što se već nije oglasio povodom optužbi koje mu se na teret stavljaju. Profil na Instagramu je izbrisao, još uvek se nije sam javio policiji, a proverili su kada je poslednji put bio na mreži na Vocapu - juče, nešto malo posle podneva.

Sinoć se za medije oglasio jedino Stefanov advokat Goran Karadarević.

Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat juče za Telegraf.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.