VMA se oglasio povodom slučaja Milana Laneta Gutovića: Ovo je zvaničan stav

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 18:24

VMA se oglasio povodom slučaja Milana Laneta Gutovića: Ovo je zvaničan stav

Prenosimo ga od reči do reči.
Budući da se u medijima pojavila čitava sporna situacija oko nasladstva imovine Milana Laneta Gutovića, našeg proslavljenog glumca, koju je stvorila njegova ćerka Milica, a da je pritom "bačena senka" na rad Vojno medicinske akademije, sada se ova ustanova i oglasila.
Ono što su izneli, njihov je zvanični stav.
- Povodom optužbi iznetih u medijima u vezi postupanja Vojno medicinske akademije, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, obaveštavamo javnost da je Uprava za vojno zdravstvo pokrenula kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju - stajalo je, te potom istaknuto:
- Ukoliko se utvrde propusti u radu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.