Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR POSLE EMOTIVNOG PADA ĐOGANIJEVE OTVORIO DUŠU: Crnogorac priznao šta oseća prema Staniji, pa je o ovome razgovarao sa Lunom! (VIDEO)

Vladimir Tomović danas je razgovarao sa “Drvetom mudrosti”, pa je otkrio šta oseća prema Staniji Dobrojević, a nakon toga je razgovarao sa Lunom Đogani, koja je zbog ovog para dobila nervni slom. Crnogorac je “otvorio dušu” i priznao da prema starleti gaji simpatije, kao i da sada čeka da ona preduzme prvi korak. “Emocije su The post VLADIMIR POSLE EMOTIVNOG PADA ĐOGANIJEVE OTVORIO DUŠU: Crnogorac priznao šta oseća prema Staniji, pa je o ovome razgovarao sa Lunom! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LJUBAVNI TROUGAO Vladimir napokon priznao da li mu se sviđa Luna ili Stanija, ove reči će joj SLOMITI SRCE (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Sep.2018, 08:08

Vladimir Tomović je otvorio dušu pa Drvetu mudrosti ispričao kakva osećanja gaji prema Luni Đogani, a kakva prema Staniji Dobrojević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.