VLADIMIR JE BIO U KOMI DESET DANA, sa ozbiljnim povredama glave: Novi detalji stravične pogibije brata Nikole Koja

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 12:27

VLADIMIR JE BIO U KOMI DESET DANA, sa ozbiljnim povredama glave: Novi detalji stravične pogibije brata Nikole Koja

"On je izašao da zaustavi konja koji je zbacio jahača i konj je naleteo na njega u punom galopu."

Brat našeg poznatog glumca Nikole Koja, Vladimir Kojo, iznenada je preminuo u 59. godini.

Tragedija se, prema nezvaničnim informacijama, dogodila u četvrtak kada ga je udario konj.

Za "Telegraf.rs" se oglasio Vladan Damjanović, vlasnik konjičkog kluba "Lastin put".

- On je 7 godina bio trener u našem klubu, a poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu dana nije jer sam ja povukao konje sa hipodroma, zbog loših uslova koji su tamo, nažalost. Vladimir tamo ima dva konja, galopera - počeo je Vladan za Telegraf.

- Vladimir je radio tu u Beogradu, na hipodromu. Ovaj slučaj, ovo što se njemu desilo, to se desi jednom u dve milijarde slučajeva. On je izašao da zaustavi konja koji je zbacio jahača i konj je naleteo na njega u punom galopu. Znači, direktan sudar... Niko tu nije kriv, ni konj ni on... Ja ne mogu da verujem da se ovo desilo - priča nam Damjanović, inače istaknuti trener već 40 godina.

- Oni jednostavno nisu videli jedno drugo. Ni konj njega, ni on konja. To je kao kad čovek padne s trotineta i pogine, nešto neverovatno da se desi - objašnjava šokirani Damjanović.

- To je konj koji je bio u treningu kod njega, znači njegov konj. Vladimir je bio deset dana u komi na VMA, sa višestrukim povredama glave i tela... Ne znam šta bih Vam više rekao. Strašno. Izgleda da Bog sebi stvarno zove najbolje. On je bio neponovljiv! duhovit, uvek za šalu... Eto - zaključio je Kojov prijatelj za Telegraf.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.