VLADIMIR ĆE PUĆI OD MUKE: Mina se SVETILA preko Mateje - PLJUŠTE POLJUPCI u Rajskom vrtu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR ĆE PUĆI OD MUKE: Mina se SVETILA preko Mateje - PLJUŠTE POLJUPCI u Rajskom vrtu! (VIDEO)

Rešila da mu vrati.

Mina Vrbaški je sinoć za vreme žurke plesala sa Ivanom Gajićem kako bi napravila ljubomornim Vladimira Tomovića, a nakon toga ga molila da je bar zagrli što on nije hteo.

Dok se u dvorištu luksuznog imanja proslavlja rođendan popularnog pevača Miloša Bojanića, čini se da su Mina Vrbaški i Mateja Matijević "ukrali šou" s obzirom na to da su sve kamere bile uprte u njih.

Ona se slomila i rešila još više da iziritira Tomovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa se osamila sa Matijevićem u Rajskom vrtu.

Oni su se u jednom momentu pokrili preko glave i mnogi gledaoci su ubeđeni da su se ljubili.

- Sad ću da se družim sa kim god stignem. Hteo si da se igraš rijalitija, igraćemo se - razjareno je rekla Mina, misleći na Vladu.

Da li je to stvarno bio slučaj pogledajte u videu. A šta će onda reći Vladimir, a i Tara, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.