Izvor: iYupi.com, 07.Sep.2010, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA STANOJEVIĆ UŽIVAO NA MALTI!

Bivši farmer i voditelj Jutarnjeg programa na televiziji Pink Vladimir Stanojević odmarao se protekle nedelje na Malti!  Pred početak nove sezone „Zvezda Granda", koju će voditi sa Ljubinkom Dobrosavljev, Vlada je napravio mini odmor kako bi napunio baterije za novu poslovnu sezonu.- Od kada sam izašao sa „Farme" nisam otišao nigde na odmor, a odlazak na Maltu bio je i poslovnog karaktera.

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Vlada Stanojević: Na Malti zbog Natalije Vodjanove

Izvor: Svet, 07.Sep.2010

Bivši farmer i voditelj Jutarnjeg programa na televiziji Pink Vladimir Stanojević odmarao se protekle nedelje na Malti. Pred početak nove sezone "Zvezda Granda", koju će voditi sa Ljubinkom Dobrosavljev, Vlada je napravio mini odmor kako bi napunio baterije za novu poslovnu sezonu. "Od kada sam izašao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.