VLADA NAKON VESTI DA BI JE PRIHVATILA NJEGOVA PORODICA: Zbog Stefana, NEĆU da uđem u vezu sa Jelenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA NAKON VESTI DA BI JE PRIHVATILA NJEGOVA PORODICA: Zbog Stefana, NEĆU da uđem u vezu sa Jelenom

Direktno...

Crnogorac Vladimir Tomović bio je jedan od gostiju u novom izdanju radio-emisije "Amnezija" koju iz rijalitija "Zadruga" vode Bora Santana i Bane Čolak.

On je odlukom izbačene zadrugarke Dragane Stojančević izabran za ovonedeljnog vođu, a sve je iznenadio kada je za omiljenu osobu izabrao Jelenu Pešić.

Sinoć tokom žurke, Jelena je priznala da kada bi ulazila u vezu sa Crnogorcem jedina prepreka bi bila upravo Mina Vrbaški. Njena drugarica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tana je iznela mišljenje o njihovom potencijalnom odnosu, a ispričala je i da bi je Tomovićeva porodica prihvatila za snajku.

- Vladimirova porodica bi prihvatila Jelenu kao snaju, sigurna sam. Biću pristrasna, ali moje mišljenje je da bi je svako voleo kao snajku, obožavala bi je. Njima malo fali, u pitanju su dani, odbrojavamo - zaključila je Tana.

Ove nedelje je atraktivna zadrugarka Milica Kemez dobila priliku da postavlja pitanja svojim cimerima u radio-emisiji "Amnezija", a jedno od pitanja je postavila upravo Vladi.

Da li će se tvoj stav o neulasku u vezu sa Jelenom promeniti? - glasilo je pitanje.

- Ja bih to njoj odgovorio u četiri oka, ali mogu i javno. Mene samo zanima da li se ona to brine zbog mene? Ja bih voleo da Milica bude ljubomorna. Naravno da ništa neće da se promeni sa Jelenom. Ona je omiljena devojka. Nisam slušao šta je ona pričala, drago mi je što je mene ona izabrala, izabrao bih i ja nju. Naravno da se ništa neće promeniti zbog Stefana Karića. Odogovorno tvrdim da ne postoji šansa da budemo u vezi - odgovorio je Vladimir, pa dodao:

- Drago mi je što Milicu zanima ovo pitanje, može da se priključi grupi mojih obožavateljki - nadovezao se Tomović.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUOČENE Mina i Pešićka! OBE sa Tomovićem u KREVETU - Mića OSUO PALJBU po zadrugarkama "OPAMETITE SE!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019

Savetovao ih!..Danas je nastala prava frka zbog rasprave koje su tokom sinoćne žurke imale Mina Vrbaški i Jelena Pešić, kao i zbog njihovog današnjeg gostovanja na u današnjoj emisiji radio "Amnezija"...Lepi Mića je večeras suočio zadrugarke i sasuo im njihove greške u lice, a onda je Jelena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.