Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠI SUD VRATIO OPTUŽNICU PROTIV MARJANOVIĆA NA DOPUNU: Ispitati ćerku Janu o Jeleninom ubistvu!

Viši sud u Beogradu vratio je tužilaštvu na dopunu istrage optužnicu protiv Zorana Marjanovića koja ga tereti za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Sud smatra da tužilaštvo treba da pribave dodatne dokaze između ostalog i da ispita u svojstvu svedoka ćerku Zorana i ubijene Jelene Marjanović. Krivično vanpretresno veće The post VIŠI SUD VRATIO OPTUŽNICU PROTIV MARJANOVIĆA NA DOPUNU: Ispitati ćerku Janu o Jeleninom ubistvu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sud vratio optužnicu protiv Marjanovića na dopunu: Ispitati malu Janu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2018

Viši sud u Beogradu vratio je tužilaštvu na dopunu istrage optužnicu protiv Zorana Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči...Sud smatra da tužilaštvo treba da pribavi dodatne dokaze, između ostalog, i da ispita u svojstvu svedoka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.