VIŠEGODIŠNJI PROBLEM ISPLIVAO U EMISIJI - Amidžić i Đole Đogani se suočili pred kamerama: Za tebe sam rekao svašta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 00:21

VIŠEGODIŠNJI PROBLEM ISPLIVAO U EMISIJI - Amidžić i Đole Đogani se suočili pred kamerama: "Za tebe sam rekao svašta!"

Sada otvorili sve karte!

Voditelj Ognjen Amidžić u večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" ugostio je pevačicu Džejlu Ramović, bračni par Vesnu i Đoleta Đoganija, pevačicu Janu Todorović.

Pevač je priznao da je bio ljut na Ognjena što ga nije zvao u emisiju dugo, a za medije je pričao da ne želi da gostuje i pije "razne gluposti" u Amidži šouu.

- Đole, rekao si da nećeš da dođeš kod mene u emisiju. Čitao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam u novinama, bilo je da nećeš da dođeš i da piješ razne gluposti - počeo je Ognjen.

- Nisi me zvao jedno 15 godina. Šalim se, nisi zvao duži period, a mi nismo od nekih koji prave gluposti da bi zvao. Znamo kako je tvoja emisija koncipirana. I onda ja kažem Vesni: "Ne idemo više kod njega." Naljutio sam se bio na tebe i to je to. Nećemo da dolazimo jer nisi ni zvao, a neki ljudi svakih mesec dana gostuju kod tebe - rekao je Đole.

- Pa, eto, sticajem okolnosti. Nekako uvek tako ispadne. Rekao si: "Ne pijem bljutave koktele da bih bio na televiziji" - odgovorio je voditelj.

Njih dvojica nasmejali su sve u studiju, a potom je palo i javno pomirenje.

- Mi smo normalni, čekamo da nas zoveš, pita Vesna kad ćemo, reko: "Zvaće nas, to je moj drug Ognjen..." Kad ono ništa se ne dešava - rekao je denser i dodao:

- Rekao sam svašta za tebe, i rekao sam nije ti neka emisija, znaš kad te neko ne zove, pa kao, nebitno ti je - dodao je Đole.

- Evo, sad smo se pomirili. I sa Erom Ojdanićem sam se pomirili. Vesna, hvala ti što si podržala Đoleta i što se nije mnogo naljutio - dodao je Ognjen.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.