VIŠE SAM POSVEĆENA DECI NEGO MUSTAFA! Emina otvorila dušu, otkrila da li je našla NOVU LJUBAV nakon razvoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 21:38

"VIŠE SAM POSVEĆENA DECI NEGO MUSTAFA!" Emina otvorila dušu, otkrila da li je našla NOVU LJUBAV nakon razvoda

"Nadam se da ću i ja naću srodnu dušu".

Pevačica Emina Jahović već godinama živi na relaciji Srbija - Turska, a trenutno je nakon dugo vremena ponovo u našoj prestonici.

Nakon razvoda od poznatog turskog pevača Mustafe Sandala, Eminin privatni život ne privlači previše pažnju medija. Trenutno je posvećena karijeri i svojim sinovima.

Povod za njen boravak u Beogradu je snimanje spota za njenu novu pesmu, a ona je ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavila da će uraditi i duet sa Acom Pejovićem.

- Kao i sve što mi se dešavalo do sada, pitala sam se ko bi mogao. Čula sam Pejovićev glas u pesmi, poslala sam mu poruku i rekla da imam duet. Moguće da će izaći za Dan zaljubljenih - ispričala je Emina.

Nezaobilazna tema bio je njen bivši suprug Mustafa Sandal, koji se nedavno ponovo oženio. Pevačica ističe da joj je drago zbog njega, ali da je ona morala da se posveti više deci, te već dugo nema novog dečka.

- Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Ja mu stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani - rekla je pevačica.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu - iskrena je Emina.

Pevačica, inače, želi da sve emocije koje joj se dešavaju pretvori u pesme, a priznala je da su je razne nedaće snašle.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.