VIŠE PUTA SAM ZAVRŠILA NA URGENTNOM ZBOG FILIPA CARA! Aleksandrina majka razvezala jezik nakon najave tužbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 16:02

"VIŠE PUTA SAM ZAVRŠILA NA URGENTNOM ZBOG FILIPA CARA!" Aleksandrina majka razvezala jezik nakon najave tužbe

Ne želi ga za zeta!

Nakon drame Aleksandre Nikolić i Filipa Cara gde je usledila nova runda uvreda, kao i izbacivanja Aleksandrinih stvari iz rehaba, oglasila se Slovenka Nikolić koja je razočarana u odnos dvoje zadrugara, pa nakon što je najavila tužbu za zeta, otkrila je da nije bila zdravstveno dobro upravo zbog njega.

- Ja sam imala osećaj taj, i rekla sam sinoć sama sebi: "Ugasiću televizor i neću da gledam". Ja sam zbog Cara dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šećer, a niko to u mojoj porodici nije imao. Završavala sam u Urgentnom nekoliko puta, trebala sam da idem u bolnicu, ali nisam mogla da ne gledam moju Aleksandru. Smatram sebe psihologom, plus imam jaku intuiciju što mi je Bog dao. Znala sam da će doći do toga... - rekla je Slovenka, pa dodala:

- Znala sam da će doći do toga. Znala sam da je ušao sa namerom kako bi je spustio na bilo koji način. On ne može da podnese da je ona srećna, uspešna, da je bolja od njega, da komunicira sa ostalima... - rekla je Slovenka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.