VIŠE PREFERIRA STRANCE: Emina Jahović izašla iz medijskog zaborava, pa otkrila sa kojom pevačicom se pokačila

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 17:40

VIŠE PREFERIRA STRANCE: Emina Jahović izašla iz medijskog zaborava, pa otkrila sa kojom pevačicom se pokačila

Ovaj detalj, malo je ko znao, sve do sada.

Pop pevačica Emina Jahović, već duže vreme nije prisutna ili barem medijski ispraćena kao nekada, na našoj muzičkoj sceni. No, tome je došao kraj, jer kako i sama kaže priprema se za veliki muzički povratak. Još od pandemije Korona virusa nije nastupala, a nedavno je otvorila svoju letnju sezonu nastupa u jednom beogradskom klubu.

Kao i obično, sve što izjavio za medije bude dugo prepričavano, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako je bilo i ovog puta kada je između ostalog otkrila kako je to sarađivati sa domaćim stručnjacima u muzičkoj industriji, a kako sa inostranim. Takođe, otkrila je i sa kojom pevačicom joj je saradnja bila najkomplikovanija.

Kako je navela, sprema inostranu saradnju, a sada je Emina priznala sa kim joj je lakše da sarađuje, sa ljudima u svetu ili kod nas.

Mislim da je sa ljudima u svetu lakše sarađivati. Ja sam super za saradnju, jedino što sam perfekcionista. Kad ja pišem, onda volim mnogo da se mešam - kaže pevačica i otkriva sa kojom je koleginicom imala najveći problem u saradnji.

- To se desilo sa Lenom Kovačević, za pesmu "Kafe, kafe", pošto je ona htela da promeni ceo tekst. Neke stvari prosto ne idu. Ona je mislila da je tekst preoštar za nju. Ja sam onda rekla neka pišu, ali ja ne mogu tu da se potpišem. Darko ju je ipak naterao i ona je otpevala taj tekst i pesma je postala veliki hit. Tako da ponekad ipak treba da poslušate autora - otkrila je do sada nepoznate detalje Jahovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.