Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NISI MOJ: Ovakvu reakciju Ane Korać, posle mučnog RASKIDA sa Davidom niko nije očekivao! (VIDEO)

Jedna od pesama koju je Veliki šef pustio zadrugarima ovog jutra za razbuđivanje bio je hit “Više nisi moj” koji izvode Ana Stanić i Sky Wikluh. I dok su zadrugari koje vole ovu pesmu pevali, Ana Korać i David Dragojević, na koje ova pesma može najviše da se odnosi, nisu odregovali na nju. Podsetimo, Koraćeva The post VIŠE NISI MOJ: Ovakvu reakciju Ane Korać, posle mučnog RASKIDA sa Davidom niko nije očekivao! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"VIŠE NISI MOJ": NEOČEKIVANA reakcija Ane Korać na ove reči... PATI, KIDA SE! Zbogom, Davide!? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2019, 00:10

Njeno lice govori sve!..Jedna od pesama koju je Veliki šef pustio zadrugarima ovog jutra za razbuđivanje bio je hit "Više nisi moj" koji izvode Ana Stanić i Sky Wikluh...I dok su zadrugari koje vole ovu pesmu pevali, Ana Korać i David Dragojević, na koje ova pesma može najviše da se odnosi, nisu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.