VIŠE NEMAJU NI KUĆU: Dalila i Dejan prodali sve, šta će ubuduće?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NEMAJU NI KUĆU: Dalila i Dejan prodali sve, šta će ubuduće?! (VIDEO)

Hteli su više para.

Veliki šef otvorio je za zadrugare zalagaonicu, a na red je došao i bračni par Dragojević.

Kako je već poznato, Dalila i Dejan su napravili drvenu kuću, ali su imali problema, jer im je neko uništio deo nje. Međutim, oni su uložili trud i oporavili su sve od temelja, pa su odlučili da je založe.

- Rađena je bila četiri godine, ako to pretvorimo u naše dane, zadrugarske, to je četiri dana. Desilo se to kad su saznali čija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kuća u pitanju, desio se atentat na kuću. Srušena je do temelja, ostalo je malo dvorišta. Mi nismo odustali, već smo ponovo uložili da je vratimo u prvobitno stanje - pričala je Dalila.

Dalila i Dejan neumorno su se cenkali, ali su na kraju dobili 3500 dinara za svoj rad.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI POLIGRAF IKAD! Anabela kroz jecaje: Majka me pokvarila kao osobu, htela sam da budem MRTVA, puderom sam krila MODRICE OD BATINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATENTAT NA KUĆU – OSTAO SAMO TEMELJ! Dalila i Dejan u NEVERICI – u jeku svađe sa BRATOM, Dragojevićima se desilo OVO! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 26.Nov.2019

Veliki šef je u toku dana otvorio za zadrugare zalagaonicu, te su Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević došli na red da kreativnim načinom dobiju što više para.. On su napravili drvenu kućicu, ali su imali problema jer im je neko uništio deo nje. Međutim, oni su uložili trud...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.