VIŠE NEĆU DA SE IGRAM - Maja na ivici NERVNOG SLOMA: Spičili je KOMPLEKSI nakon RASKRINKAVANJA  u javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 02:03

"VIŠE NEĆU DA SE IGRAM" - Maja na ivici NERVNOG SLOMA: Spičili je KOMPLEKSI nakon RASKRINKAVANJA u javnosti

Nesigurna da prizna da joj se sviđa Marko.

U emisiji "Gledanje snimaka" pušten je snimak na kom su Marko Marković i Maja Marinković obavljali razgovor u krevetu tokom boravka u izolaciji.

- Maja je sada demantovala sebe, kada je rekla da je ona Marka isterala iz kreveta. Samo je pokazala da je nesigurna u sebe, zbog ostalih devojaka i odnosa koji Marko ima sa njim. Govori sve vreme kako je njena igra, a iz priloženog smo sve drugačije videli - rekla je Sanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Oni meni sada traže grešku, ali je nema. Ove godine nisam načinila ništa loše. Visi se da je legao pored mene, a i ko se ne bi ložio na mene, to je to - rekla je Maja.

- Ja sam video da ga je Maja pedalirala, poslala ga je u svoj krevet - kazao je Ušroš.

- Ja sam mu samo ponudila svoje ćebe - rekla je Maja.

- Mislim što se tiče Uroša, da Maja ima ku*ac, ti bi ga baš onako strasno uezo. Izvini, ništa lično. Mislim da se Marko Maji baš sviđa. Ima problemk samo zbog zadrugara, da je nakon nečeg načinjenog neko ne biosudio - rekao je Bilal.

- Moguće da je ovo sada što je Maja rekla, veliki joj je problem šta ćemo mi reći, ai on sve vreme govori "Makice" - kazala je Miljana.

- Maja je jedna lavica. kod nje sve puca. Marko nije siguran, jer je ona veliki zalogaj - kazala je Tamaris..

- Za lavice treba lav, a za ovce čoban - kazao je Mića.

- Ja da pričam i drukam, neću. Maja flertuje sa njim, on sa njom. Maja samo ne želi da bude sa dečkom koji nema stav, a on nema stav. Maji nije bilo normalno kada je Uroš pričao sve ono za Staniju, a Marko je nije odbranio. Maja i ja smo htele da tražimo zadatak, ali nije htela da se nameće. Daleko od toga da joj se ne sviđa Marko, ali joj se ne sviđa njegov stav. On će da dođe da posveti Milici na radiju, Maji ne prija jer joj prilazi Anita. Anita misli da će se Marko skloniti od Maje, ukoliko se ona bude našla pored nje - kazala je Matora.

- Apsolutno je očigledno da on igra rijaliti, one se vrte oko njega. One ne odustaju jer svakoj je rekao neštzo, zbog čega misle da su jedine - dodala je Miljana.

- Pričam juče sa Zvezdanom, kada je bilo pitanje da li je Maja isterala Marka iz kreveta, prilazi nam Marko i pita me "Matorić, da li misiš stvarno da je ona mene isterala iz kreveta" - kazala je Matora.

- Hoće Maja da bude sa njim, ali nije sigurna u njega. Ona se češka sa njim. Kada ga Milica dođe i pozove ga ispood trema, njoj je krivo. Anita se polako sklonila od njega. Ana ima stav da bude pored njega i da bdi nad njim. Milica ima borbu sa samom sobom. Ona kaže da je u petak odustala, a danas nije. Najviše se ponižava Ana, jer ne kaže da joj sde sviđa, mislim da ima najdobronamerniju nameru. Milica nije takva od samog početka. Maja se tu umešala, jer je počeo da joj prija. Kod Maje nema musake, dve tepsije. Ima najveći strag od Maje, posle nje može da reklamira kremu za ožilje - kazao je Miljan.

- Ovo je otišlo u neku morbidnost, meni ne treba pitanje koja se od nas najviše ponižava. Ja više neću da se igram, kada se ja budem iskulirala od ove situacije, to će sve da postane nebitno. Ja hoću da se zezam i da sve bude zanimljivo, ali neću da ovi što me ne vole ustaju i pljulju. Matora je u pravu, ali ja nisam rekla da želim sa bude sa nekim ovde. Nisam ja napravila ovaj cirkus - kazala je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO

Top 5 tuča Kristijana Golubovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.