VIŠE NE ĆUTI: Reagovala Milena Radulović povodom optužbi na račun Nenada Prokića i se*sualnog uznemiravanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 21:21

VIŠE NE ĆUTI: Reagovala Milena Radulović povodom optužbi na račun Nenada Prokića i se*sualnog uznemiravanja!

Videćemo kako će se situacija dalje odvijati.

Glumica Milena Radulović objavila je na svom Instagram profilu stori u kojem daje podršku studentima dramskih umetnosti u vezi sa slučajem profesora Nenada Prokića.

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

MALO LJUDI ZNA ZA OVAJ RAJ NA ZEMLJI! Najlepše plaže su nam blizu, morate ih posetiti ŠTO PRE!

– Ne prihvatamo da se proceduralni razlozi, pretnje tužbama i povezivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na zastarele pravilnike budu prepreka ostvarivanju pravde za sve one koje su Nenad Prokić i drugi seksualno uznemiravali i kontinuirano zloupotrebljavali poziciju moći – stoji na Instagram storiju koji je podelila Milena Radulović.

Podsetimo, mlada glumica je dospela u žižu javnost kada je u emotivnoj ispovesti otkrila da ju je profesor glume Mika Aleksić silovao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.