VIKTORIJINI NAJBLIŽI U OČAJU - zgroženi su njenom situacijom sa Zolom: Dovoljno si se BLAMIRALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 20:20

VIKTORIJINI NAJBLIŽI U OČAJU - zgroženi su njenom situacijom sa Zolom: "Dovoljno si se BLAMIRALA"

Nakon trudnoće, sad i ovo.

Odnos Viktorije MItrović Viki i Lazara Čolića Zole intrigira zadrugare već danima, a po sopstvenom priznanju, granicu prijateljstva prešli su posle žurke. Viki je kasnije izjavila da misli da se svidela Zoli, a kad je on počeo da negira stvari, zapretila je da će reći ono što joj je pričao ispod pokrivača.

Zola je javno priznao da se sa njim nešto čudno dešava, da oseća nešto što nikada nije osećao, i da mu je krivo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marka Osmakčića.

Stupili smo u kontakt sa Viktorijinom najboljom drugaricom Danijelom, koja smatra da Viki ovaj odnos ne treba.

Ima još manje od mesec dana do kraja rijalitija, dovoljno se blamirala. Iskreno se nadam da neće uploviti u neki odnos sa Zolom i da ce ostati koliko toliko normalna do kraja - izjavila je kratko Danijela za naš portal.

BONUS VIDEO:

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.