VIKTORIJA U POLICIJI ZBOG KUR*ARLUKA: Moraće da dokaže sve, pa nek se onda bori za dete! Podneta je tužba

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 18:33

VIKTORIJA U POLICIJI ZBOG KUR*ARLUKA: "Moraće da dokaže sve, pa nek se onda bori za dete!" Podneta je tužba

Ne plaši se.

Marko Osmakčić nakon raskida sa Viktorijom Mitrović završio je u krevetu sa bivšom zadrugarkom Marijanom Zonjić!

Domaći mediji došli su do prepiski Osmakčića i Marijane u kojima ona priznaje da su imali vrelu akciju, te da joj je krivo što ju je prodao zbog Mitrovićeve.

pic.twitter.com/Ockcfpe34r

— Elitna prostitutka (@DVllada) August 21, 2022

- Ku*va je sutra u policiji, pa nek dokazuje za ku*vanje i nek se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bori za dete! Za Leu Milano sam saznale sve šta su radile! Umesto da si demantovao ovo, ili bar stao iza mene, ti me prodaješ sitno zbog ove kurvetine! Šta sam ti ja? Ova sidašica je jedino htela da se sazna za nas. Šta si tražio sa mnom? Čemu ovo sve, al’ vidim voliš nju! - glasila je poruka Zonjićeve.

Tim povodom oglasila se Marijana, kako bi čuli njen komentar:

- Stvarno ne bih da komentarišem te osobe, sve šta imamo rešavamo na sudu, ja sam je tužila. Ne želim da joj dajem više prostora, nek se bavi svojim životom - poručila je Marijana.

Sa druge strane nije izostao ni Viktorijin komentar:

- Pa, sve šta ste videli u porukama je istina. Šta ja da dodajem, stvar je jasna. Devojka je jurila mog dečka, a šta se desilo, to on treba da kaže, a ne da ga moli da demantuje da su imali nešto. Jedva čekam da vidim tu tužbu, videla sam da je rekla da me je tužila, baš da vidim.

DALILINA KUMA ULAZI U "ZADRUGU 6": "Spremna sam i na poligraf samo da dokažem istinu!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.