VIKTORIJA ODLUČILA DA RODI! Marko ODBIJA roditeljstvo - Zahteva da potpiše UGOVOR da se ODRIČE DETETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2022, 00:08

VIKTORIJA ODLUČILA DA RODI! Marko ODBIJA roditeljstvo - Zahteva da potpiše UGOVOR da se ODRIČE DETETA!

Haos u Beloj kući

U toku je emsija "Izbor potrčaka", a Sandra Rešić je dobila reč kako bi prokomentarisala pozitivan test na trudnoću Viktorije Mitrović.

- Slušaj me Marko, stani! Ja nisam uopšte pobornik o tome da se rađaju deca. Šta će ona da radi sa njenim telom, to je njena odluka. Ja hoću samo da te pitam, ne delim krivicu, ali saslušaj me! Da li si mogao da tražiš kondome? Ja tebe pitam, tvoj sad ovaj nagon. Kako je moguće, citiram nju, da si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pu**o, ti si to svesno radio da bi sada ustao i govorio ovo? - drala se Sandra.

- Ja svesno ništa radio nisam. Moja krivica, ko me je*e što verujem, a nek se ona upita - rekao je Marko.

- Ja kad god je pitam, ona mi kaže: "Za dva dana". Nije ona meni nikad nezadovoljno govorila o tome. Vi jedete kokice i boli vas ku**c. Nije mi drago, nije mi situacija, a ni prava osoba - urlao je Marko.

- Marko, neće meni ovi ljudi odlučivati šta ću da radim, pa na kraju i ti. Smiri se, nemoj da izgovaraš teške reči za koje ćeš se kajati. Nisam ja pravila dete sa tobom, da bih te vezala - rekla je Viki.

- Ubeđen sam da hoćeš da me vežeš. Tebi je Marko Osmakčić premija - drao se Marko.

- Pun je Beograd takvih muškaraca - rekla je Viki.

- Ona zna da je mene imati kao muškarca, da je zaštićena i sve. Ona da je pametna, biće objektivna. Sje**o sam se - nastavljao je Marko da urla.

- Ne može te uhvatiti na bebu, kad si ti njoj napravio bebu - rekao je Milan.

- Jako volim se*s i strast. Ovo nije zdravo - drao se Marko.

- Ako ti smatraš da bi sa tim seljačkim stavom mogao da odgajaš dete, ova devojka ima dete - drala se Anđela.

- To treba da bude zajednička odluka, a ne da staneš i kažeš: "Uhvatila me na foru!" - rekla je Sandra.

- Ja sam pričao već onda, zato mene muči to humansko pravo. Tada se nije mene ticalo, zato se ja nerviram zbog toga - rekao je Marko.

- U ovome odlučuje zajedno, a ako ona smatra da može i ovo da odgoji, onda za mene ti nisi ispravan. Ne daj Bože da se to dete ponaša kao i ti, biće monstrum - rekla je Anđela.

- Ja se ne slažem što vi imate ovu stvar, problem kako god vi kažete, to što si ti rekao - rekao je Karić.

- Takva ku**a treba da mi rodi dete i takvu ku**u treba prvo da odgojim, pa tek onda dete - drao se Marko.

- Da vidimo kad se dete rodi, kad dobiješ sliku, da li ćeš ovako da pričaš. On nije roditelj i ne razume. Ja ću da napravim Ugovor, da se on odrekne deteta - rekla je Viki.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.