VIKTORIJA MITROVIĆ TRUDNA - Osmakčić u šoku, ona ne prestaje da KUKA i GRCA u suzama! Drama na imanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2022, 23:38

VIKTORIJA MITROVIĆ TRUDNA - Osmakčić u šoku, ona ne prestaje da KUKA i GRCA u suzama! Drama na imanju!

Šok

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović zajedno sa voditeljom Milanom Miloševićem su otišli u hotel kako bi ona saznala da li je u drugom stanju. Oni su prvo otkrili kako se osećaju. Viki smatra da Marko nikada neće naći idealnu ženu za sebe. Osmakčić smatra da je vrlo liberalan i da nije toliko zahtevan što se devojaka tiče.

- Za mene je prava žena, koja me menja na bolje, bio bih zahvalan da me svaka menja. A ja njoj moram da pričam da ne bude vulgarna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne mlatara rukama, ona treba da bude žena, a ne muškarača - rekao je Marko.

Nakon ovoga, Viki je otišla do toaleta, kako bi odradila test na trudnoću. Mitrovićka je odradila test i sačekala par minuta rezultate, a do tada je Marko nastavio da priča sa Milanom.

- Koliko god mi pravili paniku, mislim da joj samo kasni. Nije više to kao nekada kod nas, ona me namoli da je zagrlim - govorio je Marko.

Viki je izašla iz toaleta i pokazala test i počela da plače.

- Viktorija je trudna, sve tri crte su - rekao je Milan.

- Au, ja sam mislio da neće - rekao je Marko, dok je Viki grcala u suzama.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.