VIKTORIJA MITROVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA - Na dan venčanja se srušila na pod, prevezena u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 09:52

VIKTORIJA MITROVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA - Na dan venčanja se srušila na pod, prevezena u bolnicu

Oglasila se za SrbijaDanas!

Bivša učesnica Zadruge, Viktorija Mitrović, kako saznajemo, kolabirala je u noći pred venčanje.

Ona je danas trebalo da stane na ludi kamen sa partnerom Tonijem sa kojim je započela novi život u Hrvatskoj, međutim, tokom noći je prevezena u bolnicu, saznaje SrbijaDanas.

Na Internetu se pojavila objava njene ruke iz bolnice, prikačena na infuziju, a sada se oglasila za SrbijaDanas te otkrila kako se oseća:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Pripreme su bile u toku, ceo dan i dugo u noć, ne znam šta se dogodilo, odjednom sam izgubila svest. Sledeće čega se sećam je da sam u bolnici - počela je Viki i dodala:

- Pred zoru mi je pozlilo, zvali su odmah Hitnu pomoć, baš sam maler, propao je ceo dan. Već nekoliko puta mi se dešavalo da samo padnem u nesvest, ali sada nisam mogla da potpišem da neću u bolnicu, morali su da me hospitalizuju - rekla je Viktorija za Srbija Danas, a na naše pitanje da li je možda trudna, rekla je:

- Padam od lekova, nisam trudna, pod velikim sam stresom zbog svega i gubim ravnotežu, nije trudnoća - rekla je Mitrovićka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOĆ PRED VENČANJE ZAVRŠILA U BOLNICI Bivša zadrugarka hitno hospitalizovana, otkrila šta se desilo: "Odjednom sam izgubila svest"

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović kolabirala je u noći pred svoje venčanje, a sada se oglasila i otkrila šta se desilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.