VIĐAMO SE U GRADU! Oglasio se prijatelj Cecinog novog dečka, pa otkrio šta misli o njihovoj vezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 21:40

"VIĐAMO SE U GRADU!" Oglasio se prijatelj Cecinog novog dečka, pa otkrio šta misli o njihovoj vezi

"Znamo se 15-ak godina."

Poslednjih nekoliko dana mnogo se priča i piše o ljubavnoj vezi pevačice Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića, koga je upoznala preko prijateljice, na proslavi rođendana.

Ceca je započela vezu sa osam godina mlađim Bogdanom, koji je bivši muž Zorane Tasovac, sadašnje devojke Saše Kovačevića.

Ovo je drugi muškarac nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana kojeg je pokazala u javnosti, a o njihovoj romansi ne prestaje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se priča.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

O Cecinom novom dečku javnost je saznala da je vlasnik restorana u Beogradu i da se druži sa pojedinim javnim ličnostima, između ostalog, i sa kompozitorom Filipom Miletićem.

Novinari su stupili u kontakt sa njim kako bi im ispričao nešto o Bogdanu.

A post shared by Filip Miletic (@filip_fmplay)

- Super je momak. Divan dečko, dobar ugostitelj. Nasmejan, veseo. Super momak, desetka - rekao je Filip kao iz topa, a potom dodao:

- Znamo se 15-ak godina. Nismo bliski prijatelji, ali sve pozitivno o njemu mogu da kažem. Pošto je ugostitelj, uglavnom se viđamo u gradu. Nismo se videli otkad je sa Cecom u vezi, ali pošto znam oboje mogu da kažem da će sigurno biti super spoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.