VIDITE S KIM SAD KADRA SPAVA Otišao od Bels po raskidu! Ona se vratila i kaže: Nisam ga UDARILA, LAŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDITE S KIM SAD KADRA SPAVA Otišao od Bels po raskidu! Ona se vratila i kaže: "Nisam ga UDARILA, LAŽE"

Burna dešavanja u vili.

Nema mira u rijalitiju "Parovi 7". Veliki skandali desili su se sinoć. Prvo su Nikola Lakić i Jovana Novakov Šmizla prebili Daria Šogorovića (te scene pogledajte na OVOM linku), a potom je izbio incident u spavaćoj sobi kada je Izabela Alijoski prvo udarila dečka Elvina Kadrića Kadru, a potom je udarala i obezbeđenje (taj snimak vidite klikom OVDE).

Njih dvoje su čini se definitivno raskinuli, a to je danas potvrdio i sam Kadra u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Jutarnja kafica" kod voditeljke Vesne Vukelić Vendi. Elvin je tražio od produkcije da zabrane Izabeli da mu prilazi, kao i da obezbeđenje bude na stalnom oprezu jer smatra da će biti provokacija, a zatražio je i da promeni krevet gde spava.

U susret mu je izašla Dina Galorini koja je pristala da se zamene.

- Hajde sve do sad što je bilo, to rekla-kazala, ali ovo je fizički kontakt i preko toga neću da pređem. Možemo li da se zamenimo kreveta, ja ću otići kod Milijane Bogdanović i Milojka Božića. Tebi ako šta bude zasmetalo, odmah se vrati i ja ću otići kod nje

- Nemoj da brineš! Ti znaš da ja ne ulazim u vaše odnose i da poštujem svaku tvoju odluku taman da se pomirite za pet dana - pristala je Dina odmah.

U međuvremenu se iz izolacije vratila i Izabela koja se jadala.

- Nije meni problem da odem u izolaciju kad stvarno nešto uprskam. Nisam ga udarila, laže! Čak sam malo zglob na ruci povredila i dola na nogama se izgrebala jer su me vukli iz obezbeđenja kad su me iznosili napolje - rekla je ona po povratku kada su joj prepričali Kadrine reči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.