VIDIMO SE U DRUGOM ŽIVOTU, ZAUVEK TVOJ STEFAN KARIĆ: Dijanin bivši se oprostio zajedničkim snimkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDIMO SE U DRUGOM ŽIVOTU, ZAUVEK TVOJ STEFAN KARIĆ: Dijanin bivši se oprostio zajedničkim snimkom

Zauvek njegova i zauvek njen!

Danas je u 33. godini života preminula misica Dijana Milojković nakon borbe sa opakom bolešću.

Dijana je hrabro istupila i javno pričala o kanceru sa kojim se suočila, te na taj način dala snagu svima koji imaju sličan problem. Ipak, epilog je na kraju bio tragičan.

Bivši momak Dijane Milojković, Stefan Karić oprostio se od velike ljubavi objavom koja će vam naterati suze na oči.

A post shared by Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karic (@karic_stefan) on Jul 22, 2019 at 1:21pm PDT

- Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice !

Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja

Zauvek tvoj Stefan!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.