(VIDEO) VAU! KAKVO IZNENAĐENJE - Matora nije mogla da dođe sebi kada je videla Sanjin poklon za rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 22:25

(VIDEO) VAU! KAKVO IZNENAĐENJE - Matora nije mogla da dođe sebi kada je videla Sanjin poklon za rođendan

Zanemela od šoka!

Tokom večeri, Kristijan Golubović, Ermina Pašović, Nenad Lazić, Sanja Stanković i Ana Bulatović su na doku pripremili večeru za dvoje, a za dekoraciju su se svi podjednako potrudili.

Sanja Stanković rešila je da pripremi nezaboravno veče u ime stare ljubavi sa Jovanom Tomić Matorom, pa se odlučila za romantičnu večeru kao rođendanski poklon koji je nakon ponoći.

Jovana nije mogla da dođe sebi od šoka kada je sa Sanjom pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruku došla na dok, a siguno je da će dugo pamtti ovaj rođendan, jer se nakon burnog raskida, Sanja veoma potrudila da pripremi ovo izneađenje, kako bi zakopale ratne sekire.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Maja i Alen nakon izbacivanja "Bilo je dosta IGRE PRODUKCIJE i dezinformacija"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.