(VIDEO) Ugrozila SOPSTVENU bezbednost: Trudna Aleksandra osuđena jer je svesno PREKRŠILA ZAKON

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 21:50

(VIDEO) Ugrozila SOPSTVENU bezbednost: Trudna Aleksandra osuđena jer je svesno PREKRŠILA ZAKON

Miljenica fanova rijaliti programa napravila je kardinalnu grešku prilikom vožnje.

Pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić pre manje od mesec dana okončala je vezu sa Filipom Carem.

Kako bi zalečila rane na slomljenom srcu, Nikolićeva se uputila na Zlatibor, gde je i trenutno. Međutim, poslednja objava lepe trudnice naišla je na veliku osudu javnosti, i to sa dobrim razlogom.

Naime, Aleksandra je svoj lajv na Tiktok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenoj mreži obavila u svom automobilu, dok se vozila, bez sigurnosnog pojasa. Potpuno je razumljivo da joj je rad na društvenoj mreži prioritet, s obzirom na to da od toga prilično dobro zarađuje, međutim, njeni fanovi nisu uspeli da nađu opravdanje za ovakvo neodgovorno ponašanje buduće majke.

Opšte poznata informacija je da je korišćenje telefona prilikom vožnje zakonom zabranjeno, kao i da je upotreba sigurnosnog pojasa obavezna zbog bezbednosti u saobraćaju.

Na snimku se jasno vidi da Nikolićeva apsolutno ništa od toga ne poštuje. Kazna za ne vezivanje pojasa iznosi 10.000 dinara, kao i kazna za korišćenje telefona. Ipak, posledice koje ovi nepromišljeni potezi mogu da prouzrokuju mnogo su fatalniji od novčane kazne.

Aleksandrinu nepromišljenu vožnju pogledajte na snimku ispod:

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.