(VIDEO) TAJNO SNIMLJEN RAZGOVOR PRODUKCIJE HOĆEMO UGOVOR Aleksandrina porodica zahteva DISKVALIFIKACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 20:06

(VIDEO) TAJNO SNIMLJEN RAZGOVOR PRODUKCIJE "HOĆEMO UGOVOR" Aleksandrina porodica zahteva DISKVALIFIKACIJU

Zahtevaju diskvalifikaciju!

Nakon žestokog obračuna koji se dogodio tokom jučerašnjeg dana kada je su se Maja Marinković i Aleksandra Nikolić fizički obračunale, zadrugarkina porodica se uputila u Šimanovce kako bi razgovarali sa produkcijom, međutim nisu imali sreće.

Isplivao je snimak razgovora Aleksandrine sestre Jelene sa članom produkcije na kapiji Imaginarijuma, koja je kako i sama kaže došla sa dva advokata, te je zahtevala primerak Aleksandrinog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovora, kako bi advokat sastavio tužbu, a koji navodno Aleksandra po potpisivanju istog, nije dobila.

Član produkcije objašnjava Jeleninoj sestri da oni ne mogu dobiti Aleksandrin ugovor, da to može samo advokat, te ih je uputila kome da se obrate.

Ceo snimak je nepoznata osoba snimala telefonom, pa i par puta dobacivala i predstavljala se kao advokat.

U jednom momentu, Aleksandrina sestra je pitala člana produkcije šta treba da se dogodi da bi došlo do diskvalifikacije Maje, jer je ona videla da je Aleksandri navodno od ugriza, krvarilo uvo.

- Recite mi samo koliko ćemo mi još da čekamo da se desi krvoproliće da bi neko bio diskvalifikovan - pitala je zadrugarkina sestra.

- Neće se desiti  krvoproliće, kao što se nije desilo ni do sada - odgovorio je glas sa druge strane telefonske linije.

- Je l' ste vi videli da je Aleksandri krvavo uvo - nastavljala je sestra, a glas iza kamere je dobacio da je u pitanju rana od Majinog ujeda.

- Ja sam ovde došla sa dva advokata - natavljala je Jelena, a član produkcije nije imao nameru da se raspravlja, pa ih je uputio na pravnu službu.

- Obratite se pravnoj službi - rekao je član produkcije.

Detalje razgovora pogledajte u klipu ispod teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.