(VIDEO) SRAMNO! SLOBO, UNIŠTILA TE! Luna udarila NAJNIŽE na Radanovića! Ljubav je LAŽ! Video DOKAZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SRAMNO! SLOBO, UNIŠTILA TE! Luna udarila NAJNIŽE na Radanovića! Ljubav je LAŽ! Video DOKAZ

Nisko!

Da posle ljubavi ostaje gorak ukus u ustima i svakako ne prijateljstvo, svedok je i mlada blogerka Luna Đogani.

Luna je do nedavno plakala za Slobodanom, govorila da je on njena ljubav, te da je užasno povredio jer se u javnosti "ograđuje" o nju. Takođe, Đoganijeva je često na ivici nervnog sloma kada se pričao Slobi, svako mesto u zadruzi je podseća na njega.

U nekim momentima je izgledalo kao da bi mu se bacila u zagrljaj i oprostila sve, ali... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Snimak na kome Luna i Miki ismevaju Slobodana, svakako govori o želji za osvetom koju Đoganijeva čuva duboko u sebi.

Pogledajte kako je to izgledalo, pa procenite sami - da li se ovako govori o nekome koga još uvek volite, ili ste ga, makarr, o nedavno voleli!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.