(VIDEO) SD SAZNAJE: Stanija TRČALA za Kristijanom nakon emisije, a on NI DA JE POGLEDA ISKULIRAO JU JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 19:49

(VIDEO) SD SAZNAJE: Stanija TRČALA za Kristijanom nakon emisije, a on NI DA JE POGLEDA "ISKULIRAO JU JE"

Ekskluzivno!

Ekipa portala "Srbija Danas" posetila je Kruševac u kojem živi najbolji prijatelj Kristijana Golubovića, koji je uz njega bio za vreme Kristijanove robije, pa i veći deo života.

On je ekskluzivno za naš portal otkrio kakvi su planovi Golubovića nakon učešća u Zadruzi, a i prokomentarisao njegov odnos sa starletom Stanijom Dobrojević koja se našla u žiži medija kada joj je Kristijan usred emisije pred milionima zapretio smrću ako mu se ne izvini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pominjanje deteta.

Božidar Stanojević nam je otkrio da je Stanija pokušala Golubovića da isprovocira, jer joj je krivo što je Kristijan "kulira" napolju, pa nam je čak ispričao i situaciju nakon emisije kod Sanje Marinković "Magazin in" na Pinku kada je Stanija, kako Božidar priča, trčala za Kristijanom ne bi li pričala sa njim, a on je nije ni pogledao.

- Ona je razočarana zato što Kristijan neće sa njom da komunicira, da joj kontrira ili bilo šta... Sećam se kada smo bili u emisiji "Magazin in" kod Sanje, kada se završila emisija, Stanija je potrčala i htela da ga pita nešto, a Kristijan ju je izignorisao. Ona je sada izrevoltirana što on neće da... On je nju iskulirao, mi smo išli svojim putem - ispričao nam je Boža, koji ima simpatičan nadimak "Soprano".

Šta nam je Boža ispričao o Kristijanovoj robiji, kriminalnim akcijama, prijateljima, supruzi, kao i čime Golubović planira da se bavi nakon Zadruge, pogledajte u video-intervjuu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.