VIDEO SAM KRVAVU DECU U INKUBATORIMA! Aca Bulić otkrio detalje Aninog porođaja: Moja beba je davala znake...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 22:03

"VIDEO SAM KRVAVU DECU U INKUBATORIMA!" Aca Bulić otkrio detalje Aninog porođaja: "Moja beba je davala znake...!"

Ispričao detalje.

Poznati biznismen, Aca Bulić, sada partner Ane Ćurčić, drugoplasirane učesnice Zadruge 6, u emsiiji "Amidži šou", govorio je o gubitku bebe, pre 26 godina, kada je bio u ljubavnom odnosu sa Anom u mladosti.

Podsetimo, Ana je bila u vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom Slavnićem, a nakon što je veza okončana u Zadruzi, pomirila se sa Bulićem.

Bulić i Ana su tokom svoje veze u mladosti napravili i bebu i željno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iščekivali njen dolazak, ali se nažalost nisu ostvarili kao roditelji tada, jer su nastali problemi.

Bulić je o tome govorio kod Ognjena Amidžića, a dok je Ana još bila u Zadruzi.

Inače, i Aca i Ana smatraju da im je dete negde živo, o čemu kasnije nisu hteli dalje da pričaju.

- Oktobar 1993. godine, dobila je u osmom mesecu, dobila je neke trudove ranije, odveo sam je u bolnicu Narodnog Fronta, porodila se, porođaj nije baš bio kako treba, bila je borba i zanjen život i za detetov život, to je trajalo sve desetak dana opšteg ludila. - počeo je Aca i dodao:

- Na kraju kada s eona izvukla, ja sam išao tamo i dete da gledam, u tom inkubatoru i to je stvarno, video sam jedno stotinu dece onako krvave u onom inkubatoru, to ću pamtiti celog života. Moja beba je delovala belo, nije bila krvava, disala je, davala je znake neke da će da prevaziđe, šta god da je to bilo. Oni su samo jedan dan rekli da je dete u mro, način na koji su mi rekli, nisam poverovao iskreno, tražio sam papire, tražio sam da sahranim dete, što je normalno, tri dana je tu bila opsada bolnice, da mi daju dete, oni nisu pristali na to. Na kraju su došli moj otac i majka, lupili mi čvrgu, rekli "Ajde dete, beži odavde, pusti ljude da rade".    - ispričao je Bulić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.