(VIDEO) Pogledajte šta rade Matora i Luna! Pa, Sloba će IZGORETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pogledajte šta rade Matora i Luna! Pa, Sloba će IZGORETI!

Jovana se potpuno razuzdala!

Za sklonosti Jovane Tomić Matore prema svom polu znamo još iz "Parova", međutim, kontroverzna rijaliti zvezda se, otkad je ušla u Zadrugu, još više razuzdala!

(VIDEO) PRVO JE LJUBILA U USTA, PA JE PREBILA! Anđela i Rada su, pre ŽESTOKE tuče, OVO radile?!

Vrelu je akciju imala sa Sanjom, no to nije sve... Matora je, verovali ili ne, rešila malo da se "promuva" oko - Lune Đogani!

(VIDEO) KREVET SE TRESAO! Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta su Đus i Teodora radili posle lude žurke!

Držanje za ručice, razne simpatične "ludorije"... Svašta su njih dve radile... Sve je počelo tako što su se uhvatile za ruke i radosno trčeći pevale čuveni hit "Volim da diram tvoje d*pe i s*se".

Opasno se Matora vrzma oko Lune... Videćemo kako će se dalje tu odvijati situacija, kako će reagovati Sloba...

Evo snimka:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.