(VIDEO) PRIZNAJ DA NIJE KOPILE! Burna rasprava Nadice i POKOJNOG Kijinog OCA: Moraš da je PRIZNAŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 19:27

(VIDEO) "PRIZNAJ DA NIJE KOPILE!" Burna rasprava Nadice i POKOJNOG Kijinog OCA: "Moraš da je PRIZNAŠ!"

"Verovatno zato što si ti to nekada rekao, iz neke ljubomore!"

Kija Kockar je govorila o odnosu sa pokojnim ocem, u "Zadruzi 1", koji nije bio dobar, ali da mu je na kraju oprostila sve ružno što je doživela u toku svog odrastanja.

Na internetu postoji snimak na kojem se vidi kako Nadica Zeljković, Kijina majka, aktuelna učesnica četvrte sezone "Zadruge", priča sa Kijinim ocem Milošem i moli ga da se javno izjasni o odnosu sa Kijom te da javno kaže da Kija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije, kako kaže kopile, jer su tada komšije pričale na tu temu za vreme prve sezone.

- Slušaj, Kija je unutra, ne može da se brani. Ja te molim da se izjasniš o Kiji, da je ona tvoje dete i da nije kopile. Ti moraš nju da priznaš, ona je nastala iz ljubavi i ti to znaš. Tu priču o kopiletu si ti počeo, sada je red da ti spereš tu ljagu sa Kije. Moja Kija tebe voli i to zahvaljujući meni - rekla je Nadica.

- Ko je to rekao - pitao je Kijin otac.

- Ružno je da neko kaže da je Kija kopile. Dete je priznato, a svi pričaju da je kopile, neću to da slušam. Tvoje komšije su to govorile, verovatno zato što si ti to nekada rekao, iz neke ljubomore - molila je Nadica oca koji je oklevao.

- Zbog tvoje Kije je ovo nije zbog mene - molila je Nadica.

- Ja sam tebe zvala da te pitam hoćeš li da te jedna žena pozove i da ti kažeš jednu rečenicu, jednu izjavu da daš - rekla je Nadica.

- 'Ajde reci šta treba da kažem - rekao je Kijin otac.

- Slušaj nemoj da te pojedem i tebe i ostale, zbog mog deteta - rekla je Nadica, a otac je na kraju pristao da izjavi da je Kija njegovo dete.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

pic.twitter.com/EMnwlIhrNX

— pensador (@sakriosamime) September 17, 2020

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.